A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

26

Nemrég adtunk hírt, hogy milyen öröm, ha az ember eléri az SA szintet. Még nagyobb öröm, ha saját csapattársaik is elérik ezt a szintet. És gratuláltunk az SA szintet elérő csapattársunknak.

 

Ettől már csak az nagyobb öröm ha sorban jönnek a sikerek. Még szinte fel sem ocsudtunk, alig tel el kicsit több mint egy hónap és máris itt az új SA minősülés a csapatunkban.

 

GRATULÁLUNK az új SA szint eléréséhez Sámson Lászlónak!

 

SA - Sámson L

 

Csatlakozz hozzánk TE is!

jún

15

Új SA a csapatban, Gratulálunk!

2017.06.15 - csütörtök

Nagy öröm mikor az ember saját maga eléri az SA szintet, de még nagyobb, ha már nem csak ő hanem a csapattársai érik el ezt a szintet.

Mondhatjuk azt hogy az SA (Star Agent) szint a legfontosabb szint a DXN-ben hiszen ez képezi minden más szint alapját. De erről majd egy külön bejegyzésben.

 

GRATULÁLUNK az új szint eléréséhez Nemes Anikónak!

 

SA - Nemes A

 

Csatlakozz hozzánk TE is!

máj

29

Cordyceps Kávé

2017.05.29 - hétfő

avagy egy ismét kitűnő párosítás

 

Hónapokkal ezelőtt a felsővonalamtól egy játékon nyertem egy csomag cordyceps kávét. Amit félre is tettem, olyannyira hogy feledésbe is merült.

Annyit tudni kell róla, hogy annak ellenére, hogy a cordyceps kapszula hazánkban forgalomban van, a cordyceps kávét egyenlőre a hatóság nem engedi árustani Magyarországon. Szerencsére a ganoderma kávéval nem így van.

Cordyceps kávé

Nem rég jött a hír, hogy egyik ismerősünk Bulgáriából rendel néhány csomaggal és ha van kedvünk mi is rendelhetünk. Ami ne hangzott rosszul, de akkor jutott eszembe, hogy én még cordyceps kávét nem is ittam, pedig volt volna rá lehetőségem.

Elindult hát a kutatóhadjárat a régi tasak után. Szerencsére néhány órás keresgélés után meg is lett. S mivel hétvége volt és a rendelést is le kellett adni, így eljött a megfelelő alakalom a kipróbálására.

 

Az első cordyceps kávém

Mivel a ganoderma kávé mellett nagy kedvencem a gingszenges Maca Vita kávé így annak fogyasztási tapasztalata alapján egy fél tasak cordyceps kávéhoz kb 2dl meleg vizet öntöttem.

Cordyceps kávé régi csomagolásban

Már elsőre megfogott a kapucsínós, attól talán még selymesebb lágyabb íz. Mondjuk a 3 az 1-ben volta miatt ez sejthető volt, hogy kicsit édeskés, kicsit növényi tejszínes íz várható, felspékelve az instant kávéval és a cordyceps gyógygombával, de az íze még ezt is felülmulta. Így nem is volt kérdés, hogy lesz cordyceps kávé rendelésem.


Tovább a teljes cikkre: www.kaverafel.hu/cordyceps-kave

máj

16

 

 

I. Európai Csúcstalálkozó

 

Egy különleges Európai Csúcstalálkozó – Idén a DXN az éves Európai Csúcstalálkozóját Budapesten rendezte meg. Kíváncsian vártam, hogy mégis milyen egy Európai Csúcstalálkozó?


A DXN-hez csatlakozásom óta ez volt az első Csúcstalálkozóm. Bár nem volt idegen tőlem egy DXN szeminárium vagy egy nagy szabású DXN születésnapi rendezvény, mégis kicsit izgatottan vártam ezt a vasárnapot, és őszintén szólva hatalmas élmény volt számomra.

 

Meglepetések az Európai Csúcstalálkozón

 

Most sem csalódtunk a DXN-ben hisz mint mindig most is kitett magáért. Rögtön a bejáratnál szembesültünk azzal, hogy nem csak a megszokott magyarországi és szomszédos országbeli tagokkal találkoztunk, hanem szép számmal érkeztek más európai országokból is. Olaszországból, Angliából, Lengyelországból, Németországból, de még Svédországból is volt dxn tag aki részt vett a csúcstalálkozón.

 

I. DXN European Suit


A bejáratnál a jegyek és a kis nemzeti színű lobogók átvétel után máris egy különlegességet kaptunk. Egy tolmácsgépet, azaz egy készüléket (persze csak kölcsönbe), mellyel a teljes mértékben angol nyelvű előadásokat professzionális szinkrontolmácsok fordították. Én is kértem egyet, bár elég jól értem az angolt, de azért, néha bele-bele hallgattam a szinkrontolmács által mondottakba.

 

Nemzetközi előadók a Csúcstalálkozón


Tovább a teljes cikkre: halozatrafel.hu/europia-csucstalalkozo/

ápr

23

Mindent a ganoderma kávéról

2017.04.23 - vasárnap

Mindent a gonodema kávérólSzeretünk segíteni másoknak, és szeretünk kintünni a tömegből ezért is gondoltuk, hogy új ganoderma kávé szakértői oldalt indítunk azoknak akik még több mindent szeretnének megtudni a ganodermáról, és a ganoderma kávéról.

 

Az oldal neve:

Kávéra Fel!    http://www.kaverafel.hu

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy ezzel az oldalal nem fogunk törödni. De nagyon sok hasznos információt az új oldalon fogunk közzé tenni, természetesen folyamatosan bővülő tartalommal.


A ganoderma kávé webáruházunk azonban továbbra is ezen az oldalon marad! Ha vásárolni szeretnél ezen az oldalon továbbra is meg tudod tenni.


Ha szeretnél még jutányosabban hozzájutni a termékekhez akkor

regisztrálj itt törzsvásárlónak.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb lehetőséget.